TAXI VIDRERES Girona
TAXI VIDRERESGirona

El servei que et puc oferir

Trasllats aeroport

No perdis l'avió!

Si sovint agafes un avió per feina o negocis, truca'm i en menys de 20 minuts et portaré a l'aeroport de Girona. Quan tornis del viatge no perdis el temps esperant un taxi a l'aeroport, truca'm abans d'agafar l'avió i t'estaré esperant a la terminal per portar-te a casa o de tornada a la feina, perquè aprofitis al màxim el teu temps.

Truca'm també quan vagis de vacances amb la família i t'hagis de desplaçar a l'aeroport, estaré encantat de portar-vos. Recorda que també pots fer la reserva del taxi via WatsAap.

A més, si sovint vas a l'aeroport, fes-m'ho saber i et faré un preu especial!

Transport escolar o amb infants

Heu de viatjar amb nens? cap problema, podeu fer la vostra reserva indicant que en el trajecte hi haurà nens i disposarem de cadiretes amb sistema Isofix per tal que els vostres fills viatgin amb la màxima seguretat i comoditat.

Quan et costa portar el nen a l'escola?

Calcula-ho amb l'aplicatiu del consell comarcal de la Selva i podràs comprobar que compartint el taxi amb un altre usuari el cost del taxi de portar els teus fills a l'escola és mínim.

Taxi urbà i interurbà

Has de tornar a casa després de fer la compra, el bus ja se n'ha a anat i no vols esperar?

Vius en una urbanització i has de baixar al poble a fer gestions?

Cap problema, truca'm et porto a casa i et vinc a buscar a casa, si vols t'espero mentre fas la gestió i així t'estalvies diners en el trajecte de tornada, només pagues el temps d'espera i retorn.

El servei de retorn és interessant ja que surt a molt a compte quan el trajecte és una mica llarg i la gestió que has de fer és curta. El retorn al punt de partida et surt molt econòmic ja que només has d'abonar el meu temps d'espera i el temps de trajecte de tornada.

Per exemple, has d'anar a Girona a portar uns papers al gestor i tornar a Vidreres. Pots fer dues coses: agafar un taxi per anar i un altre taxi per tornar o agafar un taxi amb servei d'espera i retorn.

En el primer cas, el cost del trajecte és de dos taxis 35€ anada+35€ tornada =70 €.

En el segon cas, el cost del trajecte (suposant que la gestió dura 30 min i el trajecte de retorn uns altres 30 min) és 35€ anada + 1/2 h espera 9,30€ + 1/2h tornada 9,30€ = 53,60€.

T'estalvies 16,40€, l'estalvi és de més d'un 20%.

(Exemple calculat amb tarifa 6 i comptant que no hi ha imprevistos en el trajecte).

Servei empresa

Han arribat uns clients molt importants a veure la teva empresa i vols que vagi a buscar-los a l'hotel o a l'aeroport?

Necessites que algu et porti de visita a diferents clients i vols estar tranquil durant el trajecte mentre et prepares la visita?

Cap problema, estic a la teva disposició. Em pots contractar per mig dia o tot el dia per un import molt competitu. Fes una ullada a l'apartat de tarifes, allà hi trobaràs els preus que hem preparat especialment per empreses a preu tancat i amb uns imports molt competitius perquè no t'ho pensis a l'hora de contractar un servei de taxi.

Emergències i Centres Hospitalaris

Si has d'anar periòdicament a la clínica a fer rehabilitació o a l'hospital i necessites transport, truca'm i farem un preu especial.

Si és de nit i tens una urgència i en aquest moment no tens ningú que et pugui portar, no pateixis, truca'm i jo t'hi portaré.

Sabies que el servei Català de la Salut posa a disposició del ciutadà un servei de transport sanitari no  urgent en en el cas que el pacient en tractament no pugui agafar transport públic ordinari?

Només has de sol.licitar-ho al teu centre sanitari.

Rutes i activitats turístiques

Desde Taxi Vidreres, oferim la possibilitat de realitzar rutes i activitats guiades a qualsevol de les destinacions turístiques de la Costa Brava. Organitzem sortides a Lloret de Mar, Platja d'Aro, Tossa, Blanes, Cadaqués, Begur, Calella, Girona, LLançà, l'Estartit, l'escala, palafrugell, etc.

607 19 38 40

Taxi Urbà i interurbà

Emergències i centres hospitalaris

Taxi per a empreses

Serveis a companyies d'assegurances

Trasllats aeroport

Celebracions i sortides d'esbarjo

Rutes i activitats turístiques

Missatgeria i petita paqueteria

Servei urbà i interurbà

Xarxes Socials

Recomendar esta página en: